Yang menunggang basikal….

January 16, 2009 at 11:30 am (1)

Apa seh nak jadi dengan manusia sekarang.. Apa salah kalau u used bicycle tu gunakan road lah and jalan ke arah bertentangan dengan arus kereta lalu lalang… Kenapa nak menggunakan tempat pejalan kaki and u used the place like ur own seh.. Sorry to say .. Macam tu bapak kau nyer tempat seh…

Bertimbang rasa lah sikit wahai manusia… Dimana letaknya otak yang dianugerahkan Allah kat kita…

Kalau nak gunakan basikal dekat tempat tu den dont ride it.. just bring the bicycle and u dont obstruct people what…

How and WHAT is the point you mad when u fucking noe that is ur own fault sia!!!

Bingit seh dengan manusia yang tak guna otak… Aku rasa dorang gunakan kewarasan dari arah lutut agaknyer..

 

its just random post.. I dont knoe  wether i boleh kena sue ke tidak kalau aku blog mcm gini…

Well i believe that everybody have their own perpective point of view rite..

 

Okie so thats all for now.. Later i will post new title.. hmmm… toodle doodle now….

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: