Apa yang ditakutkan???

February 23, 2009 at 2:50 am (1)

Kadang kadang aku tak faham dengan diri aku nie… Kekadang aku nie okie, kekadang nie mcm tak okie… Maksud aku okie tak okie bukan tanda tanda yang aku nie preggy lah… Aku nie ada satu attitude dimana suka fikir yang melampau… Contoh nyer macam semalam…

Dah nak tido nie, Abi da selamat lah ke pelusuk dunia mana pun aku tak tahu lah… all of a sudden.. aku terfikir kan pasal kematian… perasaan menjadi gundah gelana.. Boleh kirakan tahap hingga boleh menangis lah… Puas sudah ku pujuk hati.. tak sedap.. g toilet angakat wudhu then tidur lah… Apa yang ditakotkan , terus aku bermimpi seh.. naik kenoneng biji mata .. apalagi… bangun lah aku dari mimpi.. Ye aku mimpi aku dah meninggal…

Kenapa asal disebut pasal kematian aku menjadi begini.. Aku tahu.. Mati itu pasti… Dunia nie sementera… Mungkin buat aku takot yelah menutup mata sebelom cukup kumpul ibadat.. Tapi sebanyak mana kita melakukannya.. kalau dosa yang kita buat along the way pun tak berbaloi kan..

Hai lah adhhana fikiran kemana mana sahaja..

MATI ITU PASTI ADHHANA!!! TAK YAH NAK TAKOTKAN..!! SEMUA ORANG AKAN MELALUI MAUT.. !!

Okie.. Bye bye for now

Advertisements

Permalink Leave a Comment

I shudnt do that… But what else that i can do?

February 17, 2009 at 10:54 pm (1)

Hubby told me to that he doesnt want to rent the room nimore… At first i say okie and agree with the terms. But i dont noe why i ask him few question and the answer or reaction for the question i asked it is sooo Dissapointed…

When i say ” ok if like that we rent the room back lah ” his reply ” whateva happen after this.. He said he dont want to interfere…” Come on lah wake up man..! After all this while i’m the one who settle all the prob … you didnt do anything… so why shud i bother… ???

All this while i’m the one who helped you give some suggestion for you to earn more extra money … but now when your side Will settle soon… and im in the difficulty side you dont want to help… ? What is this.,..?

I just need to clear my credit bill and my outstanding phone bills… What else do i want extra money.. I noe im working.. but all those “tetek bengek” im the one who settle it.. If you dont want.. when i have extra money thru the rent.. i will not share with you.. like what u do to me…! Fair isnt it……

You always said that ” money not enuff later what happen in future…” come on lah when you said that.. It is a doa what… You doa in future you got problems.. so Allah grant your doa lah… I never say much when i left 5 dolars in my bank… I noe i will survive…

I cannot tahan when i cannot pay my credit bills… Though i pay it minimum payment but still when can finish like that….? Cant you see..

If let say he still say much.. I will let him taste his own medicine.. I will ask him my ” part of money every month ” See, if he can endure it….

Permalink Leave a Comment

Holiday Mood…!!! Yehaaa!!!

February 10, 2009 at 10:46 pm (1)

bilik

 

 

hall

 

Lawakan bilik and hall nyer kan?? Macam nak g sekarang ajer … Hehehe.. okie itulah tempat yang kita nak stay kat Crown regency KL.. Hahaha.. Cheap.. Affordable… Later i post when i’m there ait..

Tak sabar nak g holiday..

Sungei Wang, Masjid India, Isetan, lot 10, petaling street.. Teng wo…..!!!!!!

Permalink Leave a Comment