Apa yang ditakutkan???

February 23, 2009 at 2:50 am (1)

Kadang kadang aku tak faham dengan diri aku nie… Kekadang aku nie okie, kekadang nie mcm tak okie… Maksud aku okie tak okie bukan tanda tanda yang aku nie preggy lah… Aku nie ada satu attitude dimana suka fikir yang melampau… Contoh nyer macam semalam…

Dah nak tido nie, Abi da selamat lah ke pelusuk dunia mana pun aku tak tahu lah… all of a sudden.. aku terfikir kan pasal kematian… perasaan menjadi gundah gelana.. Boleh kirakan tahap hingga boleh menangis lah… Puas sudah ku pujuk hati.. tak sedap.. g toilet angakat wudhu then tidur lah… Apa yang ditakotkan , terus aku bermimpi seh.. naik kenoneng biji mata .. apalagi… bangun lah aku dari mimpi.. Ye aku mimpi aku dah meninggal…

Kenapa asal disebut pasal kematian aku menjadi begini.. Aku tahu.. Mati itu pasti… Dunia nie sementera… Mungkin buat aku takot yelah menutup mata sebelom cukup kumpul ibadat.. Tapi sebanyak mana kita melakukannya.. kalau dosa yang kita buat along the way pun tak berbaloi kan..

Hai lah adhhana fikiran kemana mana sahaja..

MATI ITU PASTI ADHHANA!!! TAK YAH NAK TAKOTKAN..!! SEMUA ORANG AKAN MELALUI MAUT.. !!

Okie.. Bye bye for now

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: